MAKRO karta - registrace a získání

18.02.2016 21:05

  

Zákaznická karta MAKRO je zdarma a opravňuje ke vstupu a nákupu v síti prodejen MAKRO. Kartu můžete využít také ve 30 státech světa, kde nadnárodní skupina METRO Cash & Carry International provozuje přes 700 samoobslužných prodejen MAKRO a METRO.

 

Výhody karty MAKRO:

  • nízké velkoobchodní ceny
  • atraktivní akční nabídky
  • široký sortiment produktů
  • spolehlivý partner pro podnikání
 
 

 

Karta MAKRO umožňuje držitele využívat trvale nízké velkoobchodní ceny u nejprodávanějších položek. Ceny jsou kontrolovány pravidelně každých 14 dní. Držitelé mají každé dva týdny výrazné slevy akčního zboží a slevy na více než 2000 výrobků a dostávají nabídkové letáky do schránky. Široký sortiment nabízí výběr z více než 40 000 potravinových a nepotravinových produktů na jednom místě v každé prodejně.

Specialitou je v sortimentu mj. čerstvé maso a ryby, ovoce a zelenina z 67 zemí světa či vybavení pro podnikání (kancelářské, gastro a další).

V neposlední řadě má majitel karty skvělou možnost účastnit se školení, modernizaci prodejen, marketingové podpoře, partnerská řešení pro HoReCa a maloobchod.

 

Registrace MAKRO karty www.makro.cz

 

Jak získat MAKRO kartu

Zákaznickou kartu do Makra si po registraci vyzvednete ve zvolené prodejně. Zřízení karty je velice rychlé a máte ji k dispozici prakticky hned. Průběh vyřízení objednávky karty on-line přes internet doporučujeme. Podmínky, které musí žadatel splnit jsou následující...

Získání karty vyžaduje následující 2 kroky:

  1. Žádost: Vyplňte jednoduchý online formulář
    1. zadejte své IČO a vyplňte všechny povinné údaje
    2. po dokončení registrace obdržíte email
  2. Vyzvedněte ji a využívejte

 

Podmínky registrace

Zákazníkem MAKRO se mohou stát podnikatelé, obchodníci a další subjekty jako nemocnice, školy, orgány státní správy apod. Registraci online můžete provést pouze s platným IČO.

 

Makro karta - ceník
Registrace online 0 Kč
Vydání zákaznické karty 0 Kč
Nová karta v případě ztráty 50 Kč